Berichten uit Düsseldorf

düsseldorfIn dit bericht:

 • Deelname leergang Duits nog mogelijk;
 • Ondernemingsontbijt bij Garage Bilk;
 • Start(Up) BIG_biz Night;
 • Officieel bezoek Stadt Düsseldorf aan Arnhem en Coehoorn Centraal.

 

 

Diverse data: Deelname leergang Duits nog mogelijk
We zijn nog maar net begonnen maar alle bijeenkomsten staan op zich. Dus, als je nog wilt aanhaken bij de leergang van Michael Engelhardt, meld je dan nog snel aan via duits@coehoorncentraal.nl.

Dit zijn de data:

 • donderdag 31 maart
 • maandag 11 april
 • donderdag 21 april
 • maandag 9 mei (was 2 mei)
 • donderdag 19 mei
 • maandag 30 mei
 • donderdag 16 juni
 • maandag 27 juni

Meer over deze leergang lees je hier.

13 april: Ondernemersontbijt bij Garage Bilk in Düsseldorf (GEANNULEERD)
Op woensdag 13 april reizen we weer af naar onze collega’s in Düsseldorf. Daar blijven we tot in de avond. In de ochtend is er vanaf ongeveer 9:30 uur een Coworking Frühstück. Het mogelijk als ondernemer van Coehoorn Centraal dit ontbijt bij te wonen. Reken op een kleine bijdrage aan het ontbijt. Je hebt dan alle kans om contacten te leggen met creatieve ondernemers uit Düsseldorf.
Aanmelden is nodig, er zijn maar enkele plaatsen. Laat het even weten via paul@coehoorncentraal.nl.
De rest van de dag laten we je kennismaken met de stad Düsseldorf. Daaraan zijn geen kosten verbonden, behalve je reiskosten.
Meer over deze dag op de website van Garage Bilk.

13 april: Start(Up) BIG_biz Night
In de week van 11 april staat Düsseldorf in het teken van de startup-wereld. Wij pikken er een onderdeel uit: Start(Up) BIG_biz Night. Een speciale avond op een werkelijk industriële locatie aan de rand van Düsseldorf. Onze collega’s van Garage Bilk en Startupdorf zullen daarbij ook aanwezig zijn. Alle kans om je contacten in het hart van Nordrhein-Westfalen te leggen.
De toegang bedraagt €8,00, je reis is op eigen gelegenheid of samen reizen.
Meer informatie en tickets vind je hier.

9 juni: Officiële ontvangst Stadt Düsseldorf
Op donderdag 9 juni zullen Coehoorn Centraal en de gemeente Arnhem vertegenwoordigers van de Stadt Düsseldorf in Coehoorn ontvangen.
De dag bestaat uit een officieel deel waarbij een aantal creatieve ondernemers uit Düsseldorf en Coehoorn, alsmede vertegenwoordigers van beide gemeenten, aan elkaar zullen worden voorgesteld en kennismaken met het project Coehoorn Centraal.
In de middag is er een afzonderlijk programma voor de creatieve ondernemers. Daarbij zullen vanuit elke stad 3 ondernemers zich in een korte presentatie voorstellen en de vraag beantwoorden, wat kan een ondernemer van het buurland van ondernemen in ons land leren.
Er zijn reeds 2 aanmeldingen vanuit Coehoorn Centraal en er rest nog 1 plaats. Wil je erbij zijn, meld je dan snel aan. Ondernemers uit Coehoorn Centraal of zij die deelnemen aan de leergang Duits hebben voorrang.
Aanmelden kan via paul@coehoorncentraal.nl.