coehoorn-centraal-panden-3d-001-600
Werken in Coehoorn is zelfstandig werken als creatief ondernemer. Maar je zult je niet snel alleen voelen. Collega-ondernemers zijn nooit ver weg.
Even geen inspiratie? Je tankt bij in onze huiskamercafé Stella by Starlight, het ondernemershuis van Coehoorn. Daar ontmoet je zoveel andere inspirerende creatieve ondernemers.
Coehoorn Centraal is een stichting en werkt op non-profitbasis. 

Wil je werken in Coehoorn?
In Coehoorn bieden we meerdere mogelijkheden.

  1. Vaste werkruimten: je eigen werkruimte van 15-80 m2. Met vast breedband internet.
  2. 99DESK: huren per maand in een gemeenschappelijke ruimte met meerdere ondernemers als collega’s. Snel breedband Wifi.
  3. Incidenteel aansluiten bij ondernemers die hun ruimte met collega-ondernemers willen delen.

Vaste werkruimten
Je hebt je eigen vaste ruimte, met eigen afsluitbare toegang. Je snelle internet komt via kabel bij je binnen en kunt daarop je eigen router aansluiten. Onze huren zijn gematigd, maar daarvoor moet je ook zelf af te toe bereid zijn je eigen werkomgeving op orde te houden. Onderhoud aan de gebouwen is uiteraard voor onze rekening, het stabiele internet is ook onze zorg en indien nodig hebben wij een toegewijde onderhoudsman die je graag van dienst is bij storingen of problemen in de collectieve ruimte.
Het project loopt officieel tot 1 september 2018. Dus dat is hoe dan ook je einddatum van de huur. Je krijgt een volwaardige huurovereenkomst.
De gemeente heeft zich positief uitgelaten over de toekomst van het project, dus in enigerlei vorm zal Coehoorn het hart blijven van creatief ondernemerschap.

In Coehoorn werk je zelfstandig, maar nooit alleen.

99DESK is een prettige en rustige werkruimte waar je zelfstandig werkt, maar niet alleen.

99DESK
Wil je voor een project tijdelijk een werkplek? Dan is 99DESK iets voor jou. Je huurt per volledige kalendermaand. Internet verloopt via Wifi, aangesloten op breedband internet.
Je deelt de ruimte met een klein aantal collega-ondernemers. Ideaal als je niet alleen wilt werken.
De kosten zijn aantrekkelijk: €99,00* per maand, inclusief internet. Betaling geschiedt op basis van automatische incasso. Bij einde van je werkzaamheden of als je lang bij ons blijft ontvang je per 6 maanden een factuur.

Samen met een andere ondernemer
Sommige ondernemers hebben een royale ruimte die ze graag met iemand willen delen. Als je denkt dat dat wat voor je is, laat het ons dan weten. We zoeken dan naar mogelijkheden.
Als je wilt weten wat voor ondernemers in Coehoorn werkzaam zijn, kijk dan even op onze ondernemerspagina.

Voor ondernemers die hun vleugels willen uitslaan in Duitsland, wij hebben de brug al geslagen.

En nu?
Heb je belangstelling om te werken in de Coehoorn-community, vul dan onderstaand formulier in. Dat kan zowel voor 99DESK als voor een vaste werkruimte.
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

AANVRAAG RUIMTE

Zijn er nog ruimten te huur?
Werken in Coehoorn is populair. We hebben dus niet altijd meteen ruimte beschikbaar. Maar natuurlijk komt er wel eens een ruimte beschikbaar. Voor 99DESK hebben wij nog voldoende plekken beschikbaar.

*ex. BTW