De Coehoorn (CC3) gaat weer open

arnhem_coehoorn_college_pand
De Coehoorn, het vergader-, expositie- en activiteitencentrum in de creatieve wijk Coehoorn Centraal, gaat maandag 17 maart weer helemaal open. Begin februari is het pand gesloten, toen op enkele plaatsen op zolder asbest was aangetroffen. De gemeente heeft snel en degelijk de nodige werkzaamheden uitgevoerd om een vlotte heropening van De Coehoorn mogelijk te maken.

Coehoorn Centraal heeft tijdens de sluiting de voor De Coehoorn geboekte bijeenkomsten zoveel mogelijk verplaatst naar CC2, Bergstraat 33, een ander gemeentelijk pand dat Coehoorn Centraal de komende jaren mag benutten.

Coehoorn Centraal is een burgerinitiatief voor creatieve herontwikkeling van het Coehoorngebied in Arnhem.

Informatie en reserveringen op http://www.coehoorncentraal.nl/vergaderen.