Staatssecretaris Sharon Dijksma bezoekt Coehoorn

sharon_dijksmaStaatssecretaris Dijksma bezoekt donderdag 14 november Coehoorn en dan in het bijzonder het Stadspark Coehoorn.

Zij komt naar Arnhem op uitnodiging van NL Greenlabel die de zorg op zich heeft genomen van de grove aanleg van het Stadspark Coehoorn. Dijksma heeft al laten weten dat ze het erg waardeert wat er allemaal in Coehoorn gebeurt,  ze wil bij het werkbezoek graag in gesprek met de bewoners uit de wijk.
Tegen 15.00 uur hoopt ze er te zijn, samen met Lodewijk Hoekstra (RTL4). We zijn heel blij dat Coehoorn Centraal en de gemeente Arnhem dit steunt en mede mogelijk maakt.

Om 15.15 uur precies vertrekken staatssecretaris Dijksma en Lodewijk Hoekstra  naar Showroom Arnhem, waar ze met vertegenwoordigers van verschillende organisaties in gesprek gaan. Dit is ook in het belang van Coehoornpark. Serpil Yilderim is namens de bewoners bereid gevonden in de zaal mee te praten.

In Showroom worden TO DO´verzameld: welke actie kan ik doen, kunnen wij doen, de gemeente doen, het rijk doen, een bedrijf doen, de baas doen etc., om het buiten weer leefbaar te maken? Alle TO DO´s worden per blaadje in een koffer gedaan. De koffer wordt aan het eind van de middag aan staatssecretaris Dijksma meegegeven.

Heb je een TO DO, schrijf dit in 1 zin op en geef het mee aan Lars, Irene of Willem, dan stoppen we die alvast in de koffer. Ik begreep namelijk van Willem Jacobs dat er a.s. zaterdag een doe-middag is in Coehoornpark.
Namens NL Greenlabel zullen  Irene of Lars proberen hier bij te zijn en te helpen.

We gaan er met zijn allen een feestje van maken aanstaande donderdag, waar iedereen trots op kan zijn!