Coehoornpark feestelijk heropend

Na een maand gesloten te zijn geweest zal het park komende zondag 21 juni op feestelijke en muzikale wijze worden heropend.

Het park werd op 18 juni tijdelijk gesloten wegens overlast en vernielingen.
Stichting Coehoorn Centraal en Gemeente Arnhem hebben maatregelen genomen om overlast na heropening tot een minimum te beperken. Zo komt er o.a. meer zicht op het park en zal de gemeente zorgdragen voor handhaving van orde en veiligheid in en rond het park.

Zondag gaan we letterlijk weer los: vanaf 15.00 uur zal het Arnhemse gezelschap ‘Muziek van de Molen’ een gezellige middag organiseren met muziek van reggae tot soul en pop en nog veel meer. Een schrijverscafé en activiteiten voor kinderen maken deze heropening compleet.

Wethouder Hans de Vroome zal om 15.30 uur het park officieel heropenen.

Programma
15.00 uur park open
15.30 uur officiele heropening door wethouder De Vroome
tot 21.00 uur feest en muziek.

Gezelschap ‘Muziek bij de Molen‘ staat garant voor lokale en kwalitatief goede bands op speelse podia, in een overzichtelijk knus park, peuters tot oma’s en alles er tussenin wordt vermaakt, Arnhemse kunst, troubadours, goed eten en Arnhemse kraamhouders verleiden je met mooie speciaal biertjes, wijn en leuke spullen.

Door de samenwerking met Studio Stadsgras, welke de laatste jaren het Coehoornpark heeft gemaakt tot wat zij nu is, benut ‘Muziek bij de Molen‘ het park optimaal tijdens deze zonnige dag.

Tijdens het festival is ook het kunstwerk “De Ontaarde Boom” te zien, een kunstinstallatie van Daan van Geijlswijk. Een ontspannen en verbindende sfeer zoals we die al twee jaar bij ‘Muziek bij de Molen’ ervaren. Niet te groot, niet te klein en vooral relaxed!
Het festival is gratis toegankelijk.

Extra toezicht
Er zal meer toezicht komen vanuit de gemeente. En samen zullen we ook strikter gaan toezien dat bezoekers die onze spullen vernielen, bekladden, vervuilen, blowen of onder 18 jaar alcohol nuttigen, uit het park blijven of worden verwijderd.
Wij willen een schoon en veilig park, waar iedereen, jong en oud, zich welkom voelt. Elke bezoeker moet zich realiseren dat ons mooie paradijsje met veel moeite door vrijwilligers wordt bijgehouden. Help hen het park zo mooi te houden!