Arnhemse politiek debateert over Coehoorn

Oproep om ons te steunen tijdens raadsdebat op 20 juni as.

Het besluit van het bestuur van Coehoorn Centraal om op 1 september as. te stoppen, heeft veel reacties losgemaakt.

In een brief aan de agendacommissie van de gemeenteraad van Arnhem verzoeken D66, GroenLinks, VVD, PvdA en SP om een debat over de toekomst van het burgerstads- en ondernemersproject Coehoorn Centraal.

Dit debat vindt plaats op woendagavond 20 juni op het stadshuis. De raadsvergadering start om 18.45 uur met rondvraag en mededelingen, maar de besluitvormende vergadering, met als een van de onderwerpen Coehoorn Centraal, begint pas om 19.45 uur. Het is niet in te schatten hoe laat ons onderwerp aan bod zal komen.
Op de website van de gemeente Arnhem kun je de hele agenda zien.

Wij zouden het heel gaaf vinden als je deze avond aanwezig wilt zijn om Coehoorn Centraal zichtbaar te steunen.

Voorafgaand aan de behandeling van Coehoorn in de gemeenteraad, zal het bestuur een ingelast gesprek met de nieuwe wethouder voor vastgoed en grondzaken de heer Van der Zee hebben. Dit op zijn uitnodiging. Het gesprek zal in Coehoorn plaatsvinden.