Koningsdag in Coehoorn

Tijdens Koningsdag wordt het Coehoornpark omgetoverd tot een oase van plezier! Wil je even ontsnappen aan de drukte? Kom chillen bij ons! We hebben Wahana Budaya Nusantara uitgenodigd, die verspreid over de dag authentieke Indonesische dansvoorstellingen verzorgen. Ze nemen ook de mobiele keuken mee en maken ter plekke heerlijke Saté! Naast deze mooie act draaien verschillende DJ’s de fijnste disco, hiphop en andere lekkere beats. Het feestje is met vereende krachten van de grond gekomen, met speciale dank aan Arnhem6811, CoehoornCentraal, Arteffects en Stella by Starlight.

Koningsdag in Coehoornpark, feeststemming in een relaxte sfeer.
Wil je zelf ook bijdragen aan de gezelligheid? Piknik Hari Raja is een initiatief vanuit de Coehoornbuurt, dus alle inbreng is welkom. Neem bijvoorbeeld je kleedje met leuke spullen of een spelletje mee, dan maken we er samen een te gekke dag van. We schenken zelf geen alcohol maar Stella by Starlight zit om de hoek, dus loop daar even binnen of neem zelf iets mee!
De Tilburgse dansgroep Wahana Budaya Nusantara.
Meer informatie bij
Willem Jakobs