Werk in uitvoering rond Coehoorn

werk_coehoornKomende periode worden werkzaamheden uitgevoerd op het Nieuwe Plein, fase 6A. De werkzaamheden bestaan uit het verwijderen van het bestaande asfalt en het aanbrengen van het nieuwe straatwerk in de straat langs de Willemstunnel. De werkzaamheden worden uitgevoerd in twee weekenden.

Zaterdag 11 juli t/m maandag 13 juli 2015
Het 1e gedeelte van de rechtstand wordt opgebroken en voorzien van nieuwe verhardingen, zoals is te zien op de afbeelding hiernaast.

Zaterdag 18 juli t/m maandag 20 juli 2015
Het 2e gedeelte van de rechtstand wordt opgebroken en voorzien van nieuwe verhardingen, zoals is te zien op de afbeelding hierboven.

De werktijden op deze dagen zijn:

  • Zaterdag: vanaf 9:00 uur t/m 19:00 uur
  • Zondag: vanaf 9:00 uur t/m 0:00 uur
  • Maandag: vanaf 0:00 t/m 9:00 uur

Op zaterdag 11 juli wordt omstreeks 9:00 uur het 1e werkvak afgezet zodat verkeer hier niet meer langs kan ten aanzien van de werkzaamheden. Op maandag 13 juli omstreeks 9:00 uur word dit werkvak weer vrijgegeven voor verkeer. Op zaterdag 18 juli wordt het 2e werkvak afgezet, ook deze wordt ’s maandags weer rond 9:00 uur weer vrijgegeven voor verkeer. Doorgaand verkeer kan vanaf het Stationsplein (alleen gedurende de uitvoering tijdens het weekend) de weg vervolgen via de groene stippellijn naar Nieuwe Plein, volgens de afbeelding hierboven.

De aannemer: “Om de werkzaamheden tijdens deze fase te kunnen uitvoeren zal niet voorkomen kunnen worden dat het werkvak tijdelijk niet toegankelijk zal zijn voor gemotoriseerd verkeer (de werkvakken zullen worden afgezet met hekken). Fietsers en voetgangers kunnen het werkvak wel gewoon passeren. Ondanks het gefaseerd uitvoeren van het project, zal enige vorm van hinder/overlast dan ook niet te voorkomen zijn, wij vragen hiervoor uw begrip. Zoveel mogelijk worden geluid- en trilwerkzaamheden overdag ingepland, zodat u hier ‘s avonds en ‘s nachts geen last van heeft.”

Vragen en meer informatie
Namens de aannemer: Kevin Boonk 06 – 10 62 37 90 (k.boonk@roelofsgroep.nl)