Coehoorn kan leuker, beter!

coehoorn_buurtbeter
Foto: ondernemers van CC3 zetten de toegang om in sprankelend wit.

Sinds begin 2014 is er veel gaande in de wijk Coehoorn. Het park heeft het gezicht van de buurt veranderd. Kinderen hebben weer een groene plek om te spelen en ook volwassen buurtbewoners hebben een groene ontspanningsplek midden in de stad.

Ook zijn er veel nieuwe ‚bewoners’ in de lege panden gekomen. Veelal jonge ondernemers die met plezier in dit deel van de stad werken. De (eet)café’s Stella by Starlight en MeeM geven nieuwe gezelligheid aan de wijk. En niet te vergeten het heerlijke stadspark.
Toch kan er nog meer gebeuren om de wijk Coehoorn tot een fijnere werk- en woonplek te maken.

Ondernemers in Coehoorn, willen op zondag 30 augustus zich inzetten om een aantal plekken leuker te maken. Daarbij denken zij aan wat meer groen en snoeiwerk in het verwaarloosde groen in de Coehoornstraat ter hoogte van de Coehoorn. En zo zijn er nog wat ideeën.

De initiatiefnemers, onder aanvoering van Stella by Startlight, kunnen zich voorstellen dat andere bewoners en werkenden in Coehoorn ook ideeën hebben die zij samen met hen willen realiseren.

Wil je als betrokkene bij Coehoorn, werkend of wonend, op die dag ook iets doen dat de buurt leuker, aangenamer, kleurrijker of groener maakt, neemt dan contact op met Stella by Starlight via info@stellabystarlight.nl.
Samen met het BUURTBETER-team maken van we van de actie BUURT BETER een leuke dag waarop we Coehoorn tot een leukere buurt voor jong en oud gaan maken.

ZONDAG 30 AUGUSTUS: COEHOORN, DE BUURT BETER.
Wees erbij en maak Coehoorn tot de fijnste wijk van Arnhem!

Het team van Coehoorn Centraal en Stella by Starlight.