B Hungry & Get fed: Breng je idee verder!

behungry
Vanuit de ervaring dat feedback van anderen een belangrijke prikkel is om je eigen plan in beweging te krijgen, stimuleert B hungry & get fed creatief ondernemers om hun projectidee voor publiek te pitchen. Met de reacties uit de zaal krijgen de pitchers zicht op de kansen voor hun plannen en breiden zij hun netwerk uit met potentiële partners en opdrachtgevers. 

De derde editie van B hungry & get fed vindt plaats in Coehoorn, om precies te zijn in CC3-De Coehoorn.
Dan zullen zes kunstenaars een nieuw idee presenteren. Onder leiding van moderator Marlies Leupen geeft het publiek – ondernemers, kunstenaars en andere geïnte-resseerden – tips en adviezen waarmee de kunstenaars hun ideeën een stap verder kunnen brengen.

In de zaal zit dit jaar ook een jury die een kunstenaar selecteert voor een vervolgtraject bij KUNSTwerkt. KUNSTwerkt is een initiatief van Cultuurmij Oost dat beeldend kunstenaars en opdrachtgevers samenbrengt om innovaties te bevorderen.

Wil je hierbij zijn, B hungry & het fed vindt plaats op:
Vrijdag 31 oktober van 16.00 – 18.00 uur (zaal open vanaf 15.45 uur en netwerken tot 19.00 uur).

Lokatie: CC3 – De Coehoorn, Coehoornstraat 17.

Downloadt de flyer.