Park krijgt waterspeelplaats

IMG_0983.JPG
Het Stadspark Coehoorn is het meest zichtbare deel van de snelle ontwikkelingen naar een prettiger woon- en werkomgeving in hartje Arnhem. Op een mooie dag zitten bewoners, ondernemers en gasten van het naastgelegen café Stella by Starlight in de groene oase in de drukke omgeving.

Binnenkort zal een aantal aanpassingen het park nog aantrekkelijker maken. Er zal een verbinding worden gemaakt tussen het schoolplein van De Rank en het park. Op deze wijze kunnen de kinderen in hun speelpauze makkelijk en veilig in het park spelen. Deze aanpassing gaat gelijk met het vervangen van een aan de westzijde van het park gelegen keermuur. Deze is aan vervanging toe. Deze werkzaamheden worden gezamenlijk gerealiseerd door De Rank, de gemeente Arnhem en Coehoorn Centraal.

Een andere heel merkbare aanpassing zal de aanleg van een waterspeelplaats zijn. De waterspeelplaats is een initiatief van de bewoners die met dit idee onlangs de Wijkprijs wonnen.
De realisatie wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Arnhem, Expeditie Coehoorn, Waterschap Rijn en IJssel en Vitens.
NL Greenlabel, die ook het park realiseerde zal de uitvoering op zich nemen.