Coehoorn Centraal laat nieuwe Arnhem promo maken

Promo film Arnhem from #hekje on Vimeo.

In opdracht van Coehoorn Centraal heeft #HEKJE een nieuwe promotievideo gemaakt. Reden voor deze opdracht was de presentatie die Coehoorn Centraal op 13 juni jl. verzorgde in Düsseldorf, voor een gezelschap van Duitse en Nederlandse bedrijven en overheden.

De video laat, meer dan de bestaande promotiemateriaal, de breedte van het creatieve aanbod van Arnhem zien en richt zich niet op één of enkele sector. De video van Coehoorn Centraal toont ook meer beelden van jonge Arnhemse stad- of cultuurmakers.
Een korte shot van de ICE onderstreept de goede verbindingen van Arnhem met de steden ten westen en oosten (Nordrhein-Westfalen) laten zien. Tot slot kunnen we geen video laten maken zonder een kort beeld van Coehoorn Centraal.

De video kreeg haar primeur afgelopen vrijdag (13 juni jl.) tijdens de Holland Business Promotion in Düsseldorf.

De video is mogelijk gemaakt door financiële steun van de Provincie Gelderland.