#CreativeFriday: voor nieuwsgierige mensen

coehoorn_creativefriday

Coehoorn Centraal gaat om werken op een actieve plek, centraal in de stad, waar kansen ontstaan voor creatieve ondernemers. Petra Else Jekel heeft daarom met Steven Bergwerff en Ruben Valentijn van Stella by Starlight het initiatief genomen tot het eerste netwerk in Coehoorn: #CreativeFriday.

Ben je nieuwsgierig?
Petra: ‘Houd je van nieuwe ideeën, spannende verhalen, verse uitvindingen en verbazingwekkende kennis? Dan is #CreativeFriday voor jou!’ Via social media verspreiden de organisatoren met deze hashtag elke vrijdag creatieve tips. Iedereen kan meedoen door de hashtag te gebruiken! Nu wordt ook de bijbehorende netwerkborrel gelanceerd en iedereen is van harte welkom, of je nu wel of niet in Coehoorn werkt.
#CreativeFriday Netwerkborrel #1 Bleu wordt gehouden op vrijdag 30 mei 2014 van 17 tot 19 uur in Stella by Starlight, café van Coehoorn Centraal aan de Coehoornstraat 33, Arnhem. Kun je meteen eens de nieuwe, creatieve wijk Coehoorn Centraal van dichtbij bekijken! Bij goed weer is het vers gecreëerde Stadspark Coehoorn ook een ideale plek.

Creativiteit moet je delen
Tijdens de netwerkborrel is er verhaal en/of miniworkshop van aan aantal bekende of minder bekende creatieven, ondernemers, deskundigen en anderen. Zo inspireren de deelnemers elkaar door hun creativiteit met elkaar te delen.
Het programma bestaat uit: Roy van Dalm (HAN), Victor van Vloten (Arteffects), Esther van Vondel (Van Vondel txt), Petra Else Jekel (Business & Creativity), Steven Bergwerff (Stella by Starlight).
Een unieke, blauwe kunstbeleving van Neelke Jacobs completeert de ervaring van deze eerste aflevering van wat een nieuwe, Arnhemse creatieve beweging moet worden. We zijn nú misschien nog een beetje ‘bleu’ of ‘blauw’, maar met jouw deelname wordt dat natuurlijk spoedig anders…

Waar en wanneer?
De allereerste #CreativeFriday Netwerkborrel wordt gehouden op vrijdag 30 mei 2014 van 17 tot 19 uur in Stella by Starlight, café van Coehoorn Centraal aan de Coehoornstraat 33, Arnhem. Entree is gratis, consumpties voor eigen rekening.
Opgave welkom (niet verplicht) bij: petra@businesscreativity.nl 06-47837925 (Petra).

Tot #CreativeFriday!