Stichting Doen belangstelling voor projecten Coehoorn

arnhem_coehoorn_stdoen

Vandaag spraken de intiatiefnemers Paul de Bruijn en Peter Groot voor de tweede keer met Stichting Doen uit Amsterdam. Zij spraken over mogelijke financiering van toekomstige projecten in Coehoorn.

Stichting DOEN
DOEN gelooft in een groene, sociale en creatieve samenleving en vinden dat dit haalbaar is. Want de wereld, zo stelt ‘DOEN’ is rijk aan ondernemende mensen met duurzame, culturele en sociale initiatieven. Mensen die risico’s durven nemen om hun vaak baanbrekende ideeën tot leven te brengen en daarmee anderen inspireren. DOEN biedt deze mensen financiële ondersteuning om hun initiatief waar te maken en brengt ze met elkaar in contact. Stichting DOEN ontvangt haar middelen van de Nationale PostcodeLoterij, de BankGiro Loterij en de VriendenLoterij.

Projecten in Coehoorn
Coehoorn moet weer een prettig gebied worden, prettig om te wonen, prettig om te werken, prettig om te verblijven. Daarvoor is het van belang dat mensen in Coehoorn actief samen-werken aan die plezierige, creatieve en culturele wijk.
Stichting DOEN heeft ons laten weten zeer geïnteresseerd te zijn in de mogelijke projecten in Coehoorn, projecten die samen niet alleen een wijk meer leefbaar maken, maar ook verschillende groepen bewoners en ondernemers, huidige en toekomstige, met elkaar in contact brengt.
Afgesproken is dat wij DOEN op de hoogte houden en naar verwachting in het najaar met concrete projecten zullen komen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*