INNOVATE crossing borders

De regio Arnhem-Nijmegen-Niederrhein+ is dé regio van de grenzeloze kansen en de grensverleggende mogelijkheden, voor alles en iedereen.
De regio van de toekomstbouwers, van de winnaars!

Dat vinden de organisatoren van INNOVATE, het Arnhemse innovatiefestival dat de laatste trends toont op het gebied van (technologische) innovatie in Arnhem en on omgeving.
Dit jaar slaat INNOVATE een andere weg in. Mede aangezet door de huidige crisis, zal INNOVATE zich verder ontwikkelen als een (online) platform, waarbij een fysiek event zeker niet tot de verleden tijd zal behoren.

Het initiatief van Coehoorn Centraal en SUPER7000 in Düsseldorf gaan samen met INNOVATE kijken naar wederzijdse versterking, want zoveel is wel duidelijk binnen deze Nederlands-Duitse regio valt voor ondernemers nog veel te halen.

Voor meer informatie, download de brochure (pdf).