Welkom bij de toekomst

Gelukkig Nieuwjaar! Dat wensen we al onze ondernemers, partners, buurtbewoners en onze gesprekspartners van de gemeente Arnhem.

Het wordt een uitermate uitdagend jaar. We gaan onze dromen een permanent fundament geven.
Want ook al lijkt het stil, achter de schermen is het spitsuur. Als stichting bereiden we nu de volgende fase van ons project voor. We spreken deskundigen over alle ins- en outs van dit tamelijk complexe proces.

Want een ding is duidelijk: het aankopen van panden in ons project is toch echt wat anders dan kopen van een huis, hoe het aan de buitenkant ook op elkaar mag lijken. Immers het gaat om meer dan stenen, het gaat om de ambities om een creatieve community in Arnhem te laten landen, een plek dat zo veelbelovend is, dat partijen willen investeren in onze stad, in onze gezamenlijke toekomst.

Coehoorn Centraal wil daarbij als volwaardige partij worden gezien die niet voor een dubbeltje op de eerste rij wil zitten. Aankoop geschiedt volgens normale marktregels, en binnen faire principes.

Het project is dus meer dan stenen, het gaat ook om de toekomst van de wijk Coehoorn, zo lang een verweesd gebied, een gebied dat beter verdient. Een mooie openbare ruimte, een groene long, speelruimte voor toekomstige bewoners met kinderen, die zich weer uitgenodigd voelen in dit deel van Arnhem te gaan wonen.

Het project draait om mensen. Mensen die een sfeer treffen waarin ondernemerschap wordt gestimuleerd, maar vooral innovatief ondernemerschap en ondernemerschap dat zich ook bewust is van de omgeving waarin zij werkt.

Er wordt door onze ondernemers aan prachtige projecten gewerkt die de wereld zullen overgaan. Binnenkort mogen we daarover meer vertellen.

We geven vol gas, duiken in het diepe en hebben vertrouwen dat dit project Arnhem als startup-stad op de kaart zal zetten.

De Coehoorn Community leeft, ook na 2018!