'Parco Pantani' brengt Coehoornpark in Italiaanse sferen

parco-pantaniDe Giro d’Italia 2016 komt naar Arnhem! Niet alleen naar Arnhem, maar de wielrenners zullen ook langs Coehoorn koersen. En daar willen niet aan voorbij gaan en het Coehoornpark wordt een aantal dagen dé plek voor fans van de wielersport.

Studio Halfvol* tovert in samenwerking met Festival de Luie Hond* het Coehoornpark tijdens de Giro d’Italia 2016 om in Italiaanse sferen met PARCO PANTANI. Van 5 t/m 8 mei in het gratis toegankelijke Coehoornpark een feelgood festival in ongedwongen sfeer met wielrennen, Italië en de Giro als overkoepelende thema.

Openingstijden (gratis toegang!)
donderdag 5 mei: 14.00 tot 22.00
vrijdag 6 mei: 14.00 tot 22.00
zaterdag 7 mei: 14.00 tot 22.00
zondag 8 mei 14.00 tot 20.00

Programma
In het Coehoornpark zullen sprekers en films te horen en zien zijn van een over wielrennen.
Zo mag u presentaties tegemoet zien van Maarten Ducrot, Bram Som, Yondi Schmidt, Karin Lambrechtse en diverse wielerdocu’s van Sportpaleis de Jong

Muziek
Diverse (kleinschalige) muziekoptredens worden verzorgd door Aniek Maren, Alexi Lalas, Fenna vd Goot, Popupklup & Studio Sonsbeek residents.

Eten en drinken
Uiteraard ook culinair het park in Italiaanse sferen zijn. Festival de Luie Hond en Stella By Starlight serveren Italia in het Coehoornpark met een Italiaans dagmenu, pizza’s uit de houtoven, Italiaans ijs van Salvatore, Peroni pils en meer.

Beleeft de Giro live mee!
De Giro d’Italia zal live op groot scherm zijn te zien. Daarnaast wordt het ‘Holland sport wielerspel’, gespeeld. En aan de kinderen is ook gedacht met de kidsplayground.

Partners van Parco Pantani
Studio Halfvol, Festival de Luie Hond, Studio Sonsbeek, Stella by Starlight, Focus filmtheater, Coehoorn Centraal

Locatie Coehoornpark
Coehoornstraat 60
6811 LA Arnhem

Informatie en vragen over het evenement
Namens de organisatoren is Tijs Bergervoet bereikbaar voor uw vragen of opmerkingen via telefoonnummer 06-51 21 13 31.

*een onderneming uit Coehoorn