Open dag: kennismaken met de makers van Coehoorn Centraal

Flyer ontworpen door Joke Beltman (CC2).

Het is alweer 3 jaar geleden dat in de wijk Coehoorn de leegstaande gebouwen in gebruik werden genomen als werkstudio’s voor creatieve ondernemers. Met nu zo’n 50 ondernemingen (80 ondernemers) mag Coehoorn succesvol worden genoemd. 
Na 3 jaar wordt het echter tijd om de deuren open te zetten om Arnhem kennis te laten maken met de ondernemers van Coehoorn.

Creatief Arnhem opent haar deuren
De open dag valt samen met Fashion + Design Festival Arnhem, een uitgebreid programma gedurende de maand juni over en door de Arnhemse fashion en designwereld. Op dezelfde dag als de open dag in Coehoorn, zullen ook talrijke ateliers en studio’s van Arnhemse modeontwerpers en designers te bezoeken zijn. Een dag waarop creatief Arnhem zich laat zien!

Bezoek aan de studio’s
Tussen 13.00 – 16.00 uur openen de ondernemers hun deuren. U kunt dan de studio’s bezoeken in de diverse gebouwen in de Coehoornstraat, Bergstraat en het Nieuwe Plein (zie kaartje).

Toegang is gratis.

De studio’s sluiten om 16.00 uur.

Presentatie en rondleiding
Wilt u ook meer weten over het project, het ontstaan en de toekomstplannen, dan bent u van harte welkom bij onze presentaties en rondleidingen. Deze starten om 13.15 uur, 14.15 uur en 15.15 uur.
De locatie is CC3-De Coehoorn in de Coehoornstraat 17.

Toegang is gratis.

Met muziek in het Coehoornpark
Tijdens de openstelling van de studio’s kunt u ook lekker in het park gaan zitten, een drankje nemen en luisteren naar muziek.
Maak in een ontspannen sfeer kennis met de ondernemers.

Aanmelden via Facebook
Wij willen graag in kunnen schatten hoeveel bezoekers we mogen verwelkomen. U kunt zich daarom aanmelden via Facebook. Heeft u niets met Facebook, dan bent u ook zonder aanmelding van harte welkom.
AANMELDEN FACEBOOK EVENT

Open dag Fashion + Design Festival Arnhem
Combineer een bezoek aan Coehoorn met een bezoek aan de open dag van het Fashion + Design Festival. Niet eerder liet Arnhem zich zo in de creatieve kaart kijken.

Download onze flyer van de open dag in Coehoorn (pdf).