Event voor startups in de Factory Campus Düsseldorf

düsseldorfFoto: De Rheinpromenade in Düsseldorf

In het kader van de Start-up Woche Düsseldorf vindt op woensdag 13 april van 19:00 tot 23:00 uur de Start(Up) BIG_biz Night plaats. Het is hét event voor (startende) ondernemingen uit de regio Arnhem-Nijmegen om contacten te leggen met andere (kleinere) ondernemingen over de grens.
De lokatie is waanzinnig: een gigantische oude fabriekslocatie in Düsseldorf van meer dan 34.000 m2 (zie animatie) met de naam ‘Factory Campus’, de werkplek van onze samenwerkingspartner ‘Garage Bilk’.


Animatie: Een verbaasde John Travolta in de lokatie van de Start(Up) BIG_biz Night.
Bron: Factory Campus, via GIPHY

Ondernemers die hun grenzen durven te overschrijden
Sommigen ondernemen grensoverschrijdend om hun ondernemingsrisico’s te spreiden. Anderen om nieuwe markten te verkennen. Maar een niet onbelangrijk argument voor deze ondernemers is ook dat werken in een andere zakelijke en culturele omgeving gewoon leuk en spannend is. Je ontdekt niet alleen nieuwe klanten, maar ook jezelf als je in een vreemde omgeving opereert.
Werken over de grens is voor ondernemers in Arnhem, Nijmegen en de Achterhoek natuurlijk al snel Duitsland, buurland met 80 miljoen inwoners op amper 15 minuten rijden.
Coehoorn Centraal (Arnhem) en Garage Bilk (Düsseldorf) zijn tot zomer 2016 een proef aangegaan voor ondersteuning van ondernemers die over de grens (ook wellicht over hun eigen grenzen) willen werken.

Start(Up) BIG_biz Night een must voor de groeiers
Iedere startup wil groeien, in kwaliteit, omvang of omzet. Maar niet iedereen krijgt dat voor elkaar.
Wat maakt nu dat een startup uitgroeit tot een ‘grote speler’?
In de inspirerende omgeving van een oude industriehal in Düsseldorf zullen zich succesvolle startups presenteren en hun geheimen en persoonlijke hoogtepunten met je delen.
Keynote-spreker is Malte Siewert, de oprichter en directeur van het zeer succesvolle hotelboekingssite trivago. Daarnaast zal ook Yvonne Firdaus, oprichter en eigenaar van GarageBilk & Factory Campus zich presenteren.
Natuurlijk is er alle gelegenheid om contacten te leggen met mogelijke samenwerkingspartners. Misschien we dé reden om naar Düsseldorf te komen.

Kijk rond en ontmoet
Kijk eens rustig rond op deze vette locatie van ‘Factory Campus’ en geniet van Deejay SAL (DJ SAL).
Je zult er mensen ontmoeten uit de economie, politiek, creatieve sectoren en natuurlijk startups uit de metropoolregio Düsseldorf.

Informatie en tickets
De entree kost €8,00 (studenten €5,00).
Tickets bestellen kan via Eventbrite.

eventbright
Heb je vragen (Duitsland): jardena.kifle@garagebilk.de
of (Nederland): paul@coehoorncentraal.nl.

Locatiegegevens Factory Campus
Erkrather Straße 401, EINGANG GATHERWEG
DüsseldorfNRW40231, Deutschland 
+ Google Karte

Of kijk op:
Event Garage Bilk
Starup Woche Düsseldorf
De verhuizing van Garage Bilk naar de Factory Campus