Theater in Coehoorn

IMG_1419.JPG

Expeditie Zuidelijke Binnenstad, van Paradijs tot Coehoorn vv is het nieuwste sociaal-artistieke project van De Plaats. Het decor voor deze voorstelling zijn zeven markante locaties in de Zuidelijke Binnenstad van Arnhem: de trappen van Rozet, het Feestaardvarken, de Blauwe Golven, woonerf Bolwerk, het nieuwe Park Coehoorn, de winkel van kunstenaarscollectief Ru!mtesch!p en het (toekomstige) Paradijs.

Een groot gezelschap bewoners, ondersteund door professionele uitvoerend kunstenaars en kunstvakstudenten, speelt zeven scenes. Dans op het Feestaardvarken en de Blauwe Golven, een tirade tegen de kunsten in het Ru!mtesch!p, een ode aan de schoonheid van de alledaagsheid op het Bolwerk, het eeuwige verlangen naar het paradijs in het toekomstige Paradijs, de trappen van Rozet als instrument voor woorden en Park Coehoorn als decor voor een droomgedicht.
Zeven avontuurlijke stukken die de Zuidelijke Binnenstad op onverwachte wijze tot leven brengen! Komt dat zien!

Voorstellingen
De voorstellingen zijn op donderdag 4, vrijdag 5, zaterdag 6 en op donderdag 11, vrijdag 12 en zaterdag 13 juni. Aanvang 19:30 uur.

Kaartverkoop
Meer informatie over de zeven scenes, startlocatie en prijzen staat hier.
De kaartjes koop je hier.

IMG_1420.JPG