'Naamlooz' komt naar Stella by Starlight

naamloozheader

Naamlooz is terug! En in Arnhem én Nijmegen. Daarom de nieuwe naam Naamlooz Rivierenland.
Vrijdag ben je van harte welkom bij NAAMLOOZ in Stella By Starlight! Een nieuwe locatie, dichtbij het station (3 min lopen, de straat naar beneden dan 1e rechts) in het inspirerende Coehoorn Centraal waar bewoners de samenleving in al haar facetten inrichten. Een vrijplaats in de stad, mét bijpassende verantwoordelijkheden ; )) Een interessant gebied, fris en innovatief. Past goed bij de Naamloozen en Permanent Béta bezoekers.

Naamlooz is borrelen met leuke, nieuwsgierige, creatieve mensen met een open geest. Een ‘gewone’ vrijdagmiddagborrel om te ontspannen. Een laagdrempelige, open en toegankelijke, informele borrel. Organisch en vanzelf. Op naamlooz doe je leuke dingen met leuke mensen. Zoals gewoonlijk, dus voel je vrij mensen te introduceren.

Stella By Strarlight heeft een heerlijke huiskamer, een piano, eenvoudige en smakelijke keuken en ene gezellige bar.
Een goede gelegenheid de eerste stappen van het nieuwe jaar te vieren!

Tot vrijdag 23 januari eind van de middag zo rond 17.00 uur.

Meer over NAAMLOOZ.