Open Winter Sessies in De Coehoorn

Logo-open-winter-sessies
De maand februari staat voor het eerst in het teken van de OPEN WINTER SESSIES. Muziek op elke zondagmiddag. Buiten is het koud, binnen geniet je van mooie optredens.

De Open Winter Sessies staan voor een vrij toegankelijke, dus geen entreegeld, plaats van samenkomen waar mensen genieten van de aangeboden muziek onder het genot van hapjes en drankjes in een ongedwongen sfeer. En dit alles heerlijk warm en knus “indoor” in de grote zaal en foyer van De Coehoorn.
Op een speciale Facebook-pagina houden we je op de hoogte van alle actualiteiten omtrent de bands en andere leuke weetjes over dit nieuwe winterse muziek-evenement. De organisatie is in handen van Stichting Giant Steps.

Dit is het programma voorzover dat nu bekend is

Zondag 1 februari van 13.00 – 17.00 uur
De eerste Open Winter Sessie vindt dan eindelijk plaats vandaag en wel met jullie eigen lokale helden van fun-rockband Tommy Jeeps en de soulvolle funkband Dear Mr Man.
Een perfecte dag om samen met vrienden en familie kennis te komen maken met de dagen die je in de toekomst niet meer weg kan en wilt denken uit jouw winterse dagen.

Meer info op Facebook…


Video: Tommy Jeeps

 


Video: Dear Mr Man

Zondag 8 februari van 13.00 – 17.00 uur
Deze tweede zondag van Februari nemen we jullie mee naar warmere oorden. Voor jullie wordt deze zondag geopend door de band John Frost & his Souldiers. Strakke beats, melodieuze grooves, een MC met een lekkere flow en pakkende zanglijnen zijn kenmerkend voor de live show die zij neerzetten. De passie en de good vibe die de band bij iedere show uitstraalt, werkt aanstekelijk op het publiek. Deze soulvolle soldaten van de muziek, raken je in je ziel met hun muzikale munitie!


Video: John Frost

Wanneer we allemaal los zijn zal het podium omgebouwd worden voor een andere grote band BERSAMA (zie onderstaande video). Bersama is Maleis voor samen of samenzijn en is alleen hierdoor al perfect voor het podium van de Open Winter Sessies… Maar let op de band bestaat uit deze mensen: Nino Latuny, Johan Suripatty, Bertie Lekatompessy, Zeth Mustamu, Willem Mustamu, Ralph Satumalaij, Boetje Sengkerij, Zeth Latukolan, Hein Tuasuun en Laita Mual. Voor de kenners zullen hier namen bij staan die zij zeker niet willen missen, dus!!! Tot zondag 8 Februari!

Meer info op Facebook…


Video: Bersama

Zondag 15 februari van 13.00 – 17.00 uur
Als eerste vandaag mogen we vol trots aankondigen dat deze muzikale zondag geopend wordt door niemand minder dan Wouter Vink. Dé grote verrassing in het team van van Velzen bij The Voice Of Holland 2011. Naast dat hij close to perfect U2 covert schrijft hij prachtige Nederlandstalige nummers en heeft hij afgelopen september zijn eerste EP uitgebracht genaamd; “Hemelsbreed”. Mocht je nog nooit van hem gehoord hebben zorg dan zeker dat je er bij bent om 13.30 want je kan het ’t beste horen om te begrijpen wat niet omschreven kan worden met woorden.


Video: Wouter Vink

Goed zo trots als dat we zijn met de eerste act en dan nog een schepje erbovenop… Na een perfect begin van de zondag zetten we de perfectie door met de nu al legendarische band: Leeways!!! Het zal weinig Arnhemmers zijn ontgaan dat deze band uit Arnhem onlangs de grote prijs van Nederland hebben gewonnen…en hoe… de recensies zijn intens positief, echt serieus niet te doen. Onze welgemeende felicitatie voor alles wat deze jongens al hebben bereikt en super dankbaar dat ze ons komen entertainen tijdens onze eerste editie van de Open Winter Sessies.

Meer info op Facebook…


Video: Leeways in DWDD

Volg voor de volledige programmering (ook op 22 februari) de Facebookpagina van OPEN WINTER SESSIES.