arnhem_uitzicht_sonsbeekFoto: Uitzicht vanuit het WTC over het Centraal Station en Park Sonsbeek.

Laat je rondleiden en inspireren door Coehoorn en Arnhem!
Arnhem kent veel creatieve initiatieven op het terrein van cultuur, kunst en burgerinitiatieven. De stad anno nu is noch Amsterdam, noch Berlijn. Het is meer dan ooit zichzelf. Een stad gelegen aan het grootste aaneengesloten natuurgebied van Nederland, op 59 ICE-minuten van Amsterdam, 69 ICE-minuten van Düsseldorf.
De bereidheid om samen te werken aan een leukere stad, aan mooiere feesten, inspirerende cultuur, fijnere plekken om te ontmoeten, te werken, te zijn, te groeien, is niet eerder in de afgelopen tijd zo groot geweest.
Op deze manier kunnen initiatieven tot stand komen die eigenlijk de mogelijkheden van een stad van 150.000 inwoners (en licht groeiend) te boven gaan.

Arnhem daagt je uit
In Coehoorn krijg je de ruimte

Neem Roof Garden Arnhem een jaarlijks terugkerende topevent, alleen mogelijk na een maandenlange inzet van vele tientallen personen. Maar ook een gemeente die ruimte geeft om het water eens buiten de Rijn te laten stromen. Burgerstadsproject Coehoorn Centraal heeft mede hierom een omvang die ook voor grotere steden dan Arnhem, ongebruikelijk is. Het kan alleen maar slagen omdat zoveel mensen, burgers, bedrijven, overheden en (cultuur- en onderwijs-)instellingen er samen in geloven en het samen groter maken dan je van een stad als Arnhem mag of mocht verwachten. Wat te denken van het Arnhemse Modekwartier, het Bartokpark en het Feestaardvarken? En zo kunnen we nog wel wat voorbeelden noemen.

Presentaties en rondleidingen
Stichting Coehoorn Centraal verzorgt rondleidingen door Coehoorn en andere opmerkelijke plekken in Arnhem. Graag vertellen wij u over ons project Coehoorn Centraal, haar oorsprong, haar opzet, haar ambities. Een rondleiding/presentatie kan van 1 uur tot een hele dag duren. Al naar gelang uw wensen.
Wij vervullen graag uw wensen voor eten en drinken, van lunch tot diner, van BBQ tot buffet. Dit doen wij in samenwerking met het team van Stella by Starlight.
Informeer naar de mogelijkheden bij Paul via paul@coehoorncentraal.nl.

Het team van Coehoorn Centraal ziet u graag in Coehoorn, Arnhem!